A laminált padlók vágása, darabolása nem épp a legegyszerűbb feladat, főleg akkor, ha nem áll rendelkezésre a megfelelő szerszám és az ahhoz passzoló tartozék. Az utóbbi lehet a Bosch Best for Laminate körfűrészlap, ami hosszú élettartamával bármilyen laminált padlófajtához beválik.
A legfontosabb tulajdonsága mindenképp a speciálisan illesztett mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion-bevonat kombinációjában rejlik. A kettő biztosítja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a makulátlan végeredményt. Említést érdemel továbbá a körfűrészlap rezgéscsillapító alakja, ami gondoskodik a halkabb munkavégzésről és pontosabb vágásról.

A körfűrészlap további előnye a Microteq matériából készült fogaknak köszönhető. A különösen tömör keményfém-porból készült fogak járulnak hozzá ahhoz a vágási színvonalhoz és hosszú élettartamhoz, amit a felhasználó el is várhat a terméktől.
A Vibration-Control speciálisan kialakított diletációs bemetszésekről sem lehet megfeledkezni, amik garantálják a körfűrészlap nyugodt funkcionálását. Mit jelent ez? Nos, a használat közben megfigyelhető a kisebb zaj és rezgés. A magas minőség természetesen nem meglepő, hiszen az acéltest elsőosztályú acélból készül, a nagyfokú tartósságot biztosítva ezzel.

Pontos eredmények a Bosch szintező lézer segítségével

Építkezésnél, alapozásnál és bármilyen felújításnál alapvető fontossággal bír a precizitás. A szakemberek ezért is hagyatkoznak szívesen a Bosch szintező lézer precizitására. De melyik mellett érdemes dönteni? Biztosan nem okoz csalódást a legújabb GRL 600 CHV forgólézer. A nagy igénybevételt jelentő munkákhoz lett ez kifejlesztve, illetve bátran használható bel- és kültéren egyaránt.
A legtöbb szaki azt kedveli benne, hogy intuitív módon működtethető a speciális képernyőjén keresztül, illetve a távoli szintező alkalmazáshoz való hozzáférés révén. Egyedisége, hogy ez vizuálisan megjeleníti a Bosch szintező lézer összes funkcióját, beleértve a kettős lejtő üzemmód beállításait. Mindezzel nagyon sok időt tud megtakarítani a felhasználó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük