Ez a kozmetikum minden hajbarát szekrényében kötelező elem. Olyan termék, amit rendszeresen kell használni, mert a hajvégápoló megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását. Sok nőnek vannak ilyen problémái és a legjobb előre elkerülni ezeket, mielőtt drasztikus intézkedésekhez kellene folyamodnunk, mint például néhány centiméteres hajvágás a fodrásznál. Egy kisebb mennyiségű hajvégápoló alkalmazása a száraz végekre biztosítja, hogy a fésű simán haladjon a hajszálakon és a fürtjeink állapota jelentősen javuljon.

A termék olajos formulája rengeteg értékes, egyenesen a természetből származó összetevőt tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a tincsekre. Egyszerűen csak vegyünk egy keveset a hajvégápolóból és kenjük szét a tenyerünkön. A kezünk melegétől a hatóanyagok még jobban behatolnak a hajba, a kellemes, finom illat pedig mindenhol átjárja a szálakat. Ez jellemzi az általunk kínált minden terméket. A kozmetikumot csak a hajvégekre kell felvinni, hogy ne vezessen zsírosodáshoz.

Ligetszépe olaj a hibátlan és fiatalos megjelenésű bőrért

Ezt a csodálatos kivonatot az Oenothera biennis növény magjainak hidegen történő sajtolásával nyerik. Ez olyan növény, ami kedvező körülmények között 2 m magasra is megnőhet. Virágai nagyok, illatosak és sárga színűek. Paradox módon, felhős napokon vagy este 6 óra körül virágzik, a lepkék porozzák be és körülbelül 24 óra múlva ismét bezáródik. A ligetszépe olaj Észak-Amerikában már évszázadok óta használatos az alternatív gyógyászatban. A többszörösen telítetlen Omega 6 zsírsav, a linolsav és a gamma linolénsav tartalma magas.

Ezen kívül a ligetszépe olaj B-vitaminokat is tartalmaz, az ásványi anyagok közül pedig kalciumot és magnéziumot. A gamma linolénsav, ami az Oenothera biennisben található, számos jótékony hatással van a bőrre. Az antioxidánsok magas szintje segít semlegesíteni a szabadgyököket, amelyek megvédik a bőrt az élő szövetek oxidációjától. A ligetszépe olaj még a szem alatti sötét karikák, az öregségi foltok, a ráncok és a száraz bőr ellen is küzd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük