Öntözéstechnikai alkatrészek széles választékban, remek áron és barátságos kiszolgálással. Mindezt magas szinten biztosítja a Budapest XVI. kerületében elhelyezkedő öntözőrendszer szaküzlet. A cég a Kertészellátó Kft.- vel összefogva nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, így a fent felsorolt szempontok széles kertészeti palettával kiegészülve várnak minden kedves érdeklődőt. Kis- és nagykereskedésként egyaránt kínálják a termékeiket, éppen ezért a viszonteladók is megfelelő forrásra bukkanhatnak a bolt falai között.

Az öntözőrendszer szaküzlet az automatizált locsolórendszereket támogatva, sokrétű választékkal szál versenybe a piacon. A mágnesszelepek tartós anyagokból készülnek és minden típusú kert és park esőztetési feladatait képesek ellátni. Az öntözőrendszer szaküzletben esőérzékelők, fúvókák és szórófejek biztosítják a rendszer kiépítéséhez szükséges minőségi alkatrészeket. A vezérlők beltérre és kültérre tervezve egyaránt képviselik magukat a felhozatalban, így különböző adottsággal rendelkező helyszínekre találhatunk itt opciót.

Az öntözőrendszer kiépítése tervezést igényel

A hazai talajok kielégítő adottságokkal rendelkeznek a víz tekintetében, viszont a kutak vízszintjében már észlelhetőek a változások. A környezettudatosság egyre inkább előre tör, vagyis a megfelelő öntözőrendszer kiépítésével mi magunk is hozzájárulhatunk ehhez a magatartáshoz. A locsolás folyamatában nem minden esetben indokolt azonos mennyiségű öntözővíz, az igényt a csapadék mennyisége jelentősen befolyásolhatja.

A kiépített öntözőrendszerhez kapcsolódó kezelőfelületen egyszerűen beállíthatjuk az öntözésre vonatkozó időpontokat, így minden esetben akkor és annyi víz kerül ki a talajra, amennyire éppen a növényeknek szükségük van. A rendszer a föld alá kerül betelepítésre, így teljes mértékben észrevehetetlen marad, csupán akkor bukkan elő, amikor az öntözőrendszer éppen ellátja a feladatát. Ezt követőn újra elrejtőzik és nem marad más utána, csak a ragyogó növényzet és a gyönyörű zöld fű.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük