A modern élet rengeteg szeméttel, hulladékkal jár, amit felelősséggel kell kezelnünk, ha valamelyest élhető környezetet szeretnénk magunk mögött hagyni. Sajnos nagyon sok javítanivaló van még ezen a téren és az elektronikai hulladék leadás is meglehetősen gyenge láncszem a körben. De mit is számítunk ebbe a hulladékkategóriába? Minden nagyobb háztartási gép idesorolható és idetartoznak a háztartási kisgépek, szerszámgépek, sőt, a számítógépek, szórakoztatóelektronikai eszközök is.

Az elektronikai hulladék leadás nem csupán arra lehetőség, hogy megszabaduljunk ezektől, hanem felelős döntést hozunk meg, amivel ezek a már nem üzemképes dolgok elindulnak az újrahasznosítás útján. A tatabányai MÉH telep is azzal hálálja meg a polgárok fáradozását, hogy felvásárolja a hulladékot. A befektetett néhány kilométer és idő tehát megtérül. Az elektronikai hulladék leadás jó érzéssel tölthet el bennünket, hisz nem szennyezzük a környezetet és nem pazaroljuk az erőforrásainkat. Egy ember cselekedete is rengeteget számít!

Ócskavas felvásárlással megszabadítjuk Önt a felesleges hulladéktól

A vasnak ára van, nem is kicsi, bár állandóan változó. Az ócskavas felvásárlás régóta létező ágazat, a hulladék gyűjtögetésével és leadásával pedig pénzt lehet keresni. Persze nem szakmai fordulópontra szeretnénk rábeszélni Önt, csupán felhívni a figyelmet, hogy érdemes ellátogatni a tatabányai vagy oroszlányi telepünkre, amennyiben bármilyen forrásból felhalmozódott vashulladék van a ház körül. Az ócskavas felvásárlás körül rengeteg, információhiányból fakadó félreértés és bosszúság adódik.

Az Ön első gondolata is lehet az, hogy biztos átvernek. De nekünk nem ez a célunk. A vas világpiaci árának ingadozását követi az ócskavas felvásárlás ára is, így nehéz megszabni egy fix árat. Telefonon vagy e-mail-ben is bármikor rendelkezésre állunk, ha Ön tájékozódni szeretne. Honlapunkon elolvashatóak olyan információk is, amelyek az átvétel protokolljának részeként gyakran meglepőek az ügyfeleknek. Keressen bennünket, hogy mindenki megelégedésére váljon a közös munka!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük