Az emberi testben a csigolyák úgy állnak össze, hogy egy nagy S betűt formálnak. Ezt szalagok és izmok tartják, erősítik, de amikor gondunk van vele, a gerinc gyógyászat az a hely, ahová mennünk kell. Ez a doktor konkrétan a gerincünkkel foglalkozik, lehet az porckorong, gerinccsatorna, protézis vagy a nyaki szakasza a gerincnek, mindegyik hozzá rendelhető. A gerinc gyógyászat nem egyszerű orvoslás, hiszen sokszor lehet szükséges operáció is, például gyulladásos vagy daganatos gerincbetegségek műtétje, deformitások, degeneratív gondok gyógyítása.

A gerincproblémákkal küzdőket nagy részben sikeresen tudják gyógyítani, általában pár kezeléssel. A gerinc gyógyászat akkor lehet szükséges, ha a vázrendszer megváltozik, rossz a tartás, sérülés, mozgásszegény életmód miatt. A csigolyák a szimmetrikus S betűből asszimmetrikussá válnak, ami kezelés hiányában erős fájdalmat okoz és komoly fizikai megbetegedéseket is. Nem szabad halogatni, ha gond van, hanem el kell menni vele a gerinc gyógyász szakemberhez és megmutatni neki, mert biztosan tud segíteni. Ha már olyan tüneteink vannak, mint a migrén, az ujjzsibbadás, a szédülés, a hát- és derékfájás, akkor sürgősen ajánlott felkeresnünk ezt az orvost, mert problémát jeleznek.

Hatásos gyógykezelés nyújt a dokio.hu oldal

Gyógyítás és egészség! Ezt nyújtja az orvosi rendelő. Az, amelyikre mi is vágyunk, mert sok jó véleményt hallottunk róla. A dokio.hu a közösségi médiában is jelen van, sűrűn posztol és találó dolgokat. Náluk nyerni is lehet nagyobb összegű ajándékutalványt, ami az orvosoknál felhasználható. Emellett vannak kedvezményes időszakok is, csak kövessük a posztjaikat. Felhívják a figyelmet a fontos dolgokra, például az anyajegyekre összpontosítsunk, ha véletlenül elváltozás lenne látható körülötte. A dokio.hu kollégái közé több mint 500 szakember tartozik és mindezek 31 helyszínen megtalálhatóak. Mindössze annyit kell tennünk, hogy felmegyünk a weblapra és kutakodunk.

A szakrendelések listája szinte végtelen, talán nincs is olyan, amire ne lenne hozzáértő doktor. A dokio.hu oldalon foglalhatunk időpontot úgy, hogy előtte látjuk a szakember profilját, akivel majd találkozni fogunk, így kicsit könnyebb, mint arc nélkül. Tapasztaltak és tiszta, érthető diagnózist állítanak fel. Ha regisztrálunk, akkor a saját felhasználói fiókunkban nemcsak magunknak, hanem a családtagjainknak is pár kattintással el tudjuk intézni a konzultáció idejét. Könnyen, gyorsan, egyszerűen! Ezt hirdetik önmagukról és természetesen ez így is van.