Az éghajlati körülmények következtében, a kertek és gyümölcsösök locsolás nélkül nem igazán tudnak megfelelő módon fejlődni. A vízpótlás kisebb területek esetén megoldható hagyományos módszerrel is, de az automata öntöző minden esetben megkönnyíti és optimalizálja a feladat elvégzését. Az adott kert sajátosságait figyelembe véve, ajánlott az automata öntöző megtervezése és kivitelezése. Az ontozorendszered.hu weboldalt működtető, kiváló referenciákkal rendelkező cég az érdeklődők rendelkezésére áll.

A pontosan kivitelezett munkafolyamat főbb lépései a műanyag csövek beásása, a zónákra osztás, a szelepek vagy a csepegtetők beépítése, a vízforrásra kötés és még sok minden más apró, de fontos alkatrész beszerelése. A hálózat korszerűsítése érdekében kérhető eső- és fagyérzékelő kellék is, ami szükség esetén blokkolja a vezérlő automatikát. A kényelmi szempont mellett, az automata öntöző további előnye a fokozott hatékonyság és a takarékosság, mivel időt és energiát lehet vele megspórolni.

Az öntöző ára számos paraméter függvényében alakul ki

A locsolás automatizálása esetén számolni kell bizonyos költségekkel. Az öntöző ára igencsak változó, számos tényezőtől függ, de leginkább attól, hogy az ország melyik részén kerül kiépítésre, milyenek a felhasznált alapanyagok minőségi szempontból és mennyi az adott kivitelező munkadíja. Az ontozorendszered.hu weboldalt működtető vállalkozás kiváló ér-érték arányú munkavégzést szavatol, sőt, akár 20% kedvezményt is tud biztosítani.

Az önöző ára akkor válik ennyivel olcsóbbá, amennyiben a terület tulajdonosa elvégzi azokat a szükséges előmunkákat, amelyek nem igényelnek különleges szakértelmet. A további paramétereket is figyelembe kell venni az öntöző ára tekintetében, mint a terület tagoltsága és nagysága, domborzata, a burkolatok alatti átallás nehézsége és száma, a talaj minősége, a rendszer műszaki tartalma, a munka aprólékossága, valamint a helyszín távolsága. Az alkatrészek márkájának hazai árszínvonala időnként változik, ezzel párhuzamosan alakul ki véglegesen az öntöző ára is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük