A termék a női ruhatár nélkülözhetetlen darabja. A combharisnya számtalan kivitelben beszerezhető. Eltérő áttetszőségek, valamint színek közül választhat. A ruhanemű leginkább az őszi és a téli hónapok divatos kiegészítője. Most essen néhány szó a színekről! A hölgyek gyakran vacillálnak a fekete és a testszín között. A feketéről érdemes tudni, hogy a vásárlásával nem nyúlhat mellé, hiszen minden alkalomra illik. A testszínű combharisnya előnye pedig, hogy elfedi a hibákat. Ennél a típusnál javasolt a bőrszínnek leginkább megfelelő árnyalatot választani annak érdekében, hogy ne legyen túl sötét vagy babahatású.

Extravagáns változatok is találhatóak a kínálatokban. Ilyen például a pöttyös vagy a hátul csíkos verzió. Viselhető miniruhához, de pörgős szoknyával is jól mutat. Ha követi a divatot, akkor mindig a cipője és a ruhája alapján válassza ki a megfelelő színt! A combharisnya viselésével minden tekintet Önre fog szegeződni. Ezzel a szexis ruhaneművel biztosan minden férfit levesz majd a lábáról.

A menyasszonyi fehérnemű szett legyen kényelmes!

Minden hölgy szeret nappal és éjjel is ugyanolyan ellenálhatatlan és csodaszép lenni. A menyasszonyi fehérnemű szett fontos kellék, ezért a kiválasztása éppen olyan nagy odafigyelést követel, mint az esküvői ruháé. A nagy napon mindenképpen különleges darabokra van szüksége az arának, hiszen mindenki a legjobbat szeretné kihozni magából élete egyik legfontosabb eseményén. A nászéjszaka szintén tökéletes kell legyen, ezért javasolt az alkalomhoz illő alsóneműt beszerezni. A vásárlásnál alapvető szempont a kényelem.

Érdemes puha típust választani. A menyasszonyi fehérnemű szett beszerzésekor nagyon sok paramétert célszerű figyelembe venni. Érdemes olyan típust vásárolni, persze csak szükség esetén, ami elrejti az apróbb hibákat. Továbbá lényeges, hogy ne nyomjon, ne törjön és ne korlátozza a mozgást, amiben biztosan nem lesz hiánya. A menyasszonyi fehérnemű szett a bugyin és a melltartón kívül magába foglalja a harisnyát, a fűzőt, a harisnyakötőt és az egyéb kiegészítőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük