Manapság a legtöbb érett nő rövid frizurát választ. Ez nemcsak az aktuális divatnak, hanem a haj élettani állapotának is köszönhető. Az életkor előrehaladásával a haj elvékonyodik és a szőrtüszők gyengülnek. A hajerősítés 50 felett új kihívást jelent a szebbik nem életében. De ez nem jelenti azt, hogy le kell mondaniuk a középhosszú fürtökről. Már sokszor említettük, hogy a hajerősítés 50 felett az extra védelemmel indul.

Itt nemcsak az átfogó vitaminkészítmények szedéséről van szó, hanem magának a hajszálaknak a terápiájáról is. A modern hajápolási módszerek nagyon változatosak, de nem mindegyikük alkalmas az 50 év felett lévő nőknek. Például a keratinos hajpakolások használatát teljesen ki kell zárni. A vitaminokban gazdag készítmények viszont a haj teljes hosszának megvastagítására összpontosítanak, ezért jó ötletnek tűnnek. Fontos azonban, hogy csak természetes összetevőjű kozmetikumokat használjunk. Az ilyen jellegű hajerősítés 50 felett nemcsak a hajhullást akadályozza meg, hanem a hajhagymákat is erősíti.

Sampon hajhullásra értékes összetevőkkel

A hajvesztés lehet normál mértékű vagy adott betegség tünete, de mindkét esetben kezelhető és kezelendő jelenség. A haj erősítésére és a növekedés serkentésére tervezett sampon hajhullásra a kezelés elengedhetetlen részét képezi. Ez a készítmény abban különbözik a hagyományos tisztító hatású társaitól, hogy értékes növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek javítják a hajhagymák állapotát. A sampon hajhullásra való megfelelő használata a siker kulcsa.

Ezt nem azonnal, hanem 2-3 perc múlva kell leöblíteni, hogy a benne lévő hatóanyagok kifejthessék a hatásukat. A rendszeres használatával megállítható a hajvesztés, mert erősíti a tüszőket és serkenti a haj növekedését. A készítmény koffeint tartalmaz, ami serkenti az új haj növekedését, a vérellátást, tágítja az ereket, amelyeken keresztül a tüszők megkapják a hajszálak építéséhez nélkülözhetetlen anyagokat. A Varga sampon hajhullásra kondicionáló anyagok komplexét tartalmazza, amelyek finomítják a hajat, fényessé és könnyen fésülhetővé téve azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük