A Kárpát Gyöngye ásvány ékszerek egytől egyik kézzel készített, saját tervezésű, különleges és egyedi ékszerek. Alapanyaguk valódi ásvány megbízható forrásból, melyek ásványszakértő által bevizsgáltak. Úgy az ásvány nyakláncok, mint a karkötők, fülbevalók, bokaláncok és rózsafűzérek készítéséhez minőségi alapanyagokat használunk. Webáruházunk saját készítésű, ásvány- és minőségi gyöngyfűzött egyedi ékszereket, amuletteket és mandalákat kínál. Az ékszerek kategóriákba sorolva könnyen megtalálhatóak, de választhatunk magunknak ékszert ásványok alapján is.

Webáruházunkban találhatsz hagyományos női nyakláncokat, sodrony nyakékeket, férfi és gyermek nyakláncokat egyaránt. Az ásvány nyakláncok egyedi elképzelés vagy éppen gyógyhatás szerint készülnek, valódi ásványkövekkel, sodronyra fűzve, minőségi nemesacél szerelékkel ellátva, mely nem okoz allergiát és nem színeződik el. A nyakláncok több gyógyhatással is rendelkeznek, attól függően, hányféle ásványból készültek.

Ott van például a hegyikristály-ametiszt egyedi nyakláncunk, amely az egyik legkeresettebb ékszereink egyike. E kombináció nagyon erős gyógyhatással bír. A hegyikristály a legerősebb kő a gyógyhatások terén. Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, a legismertebb gyógykövek egyike. Az ametiszt javítja az agy koncentrációs képességét, serkenti az immunrendszert. A spirituális fejlődés és az igazságosság kövének tartják. E két ásvány egymás hatását erősíti, ezért is van olyan nagy sikere ennek az egyedi nyakéknek az ásvány nyakláncok közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük