Amikor korszerű fűtési megoldásról van szó, akkor általában az inventeres klíma, központi fűtésrendszerek vagy más innovatív technológiát alkalmazó fűtőtestek jutnak az emberek eszébe. Azonban a hagyományos kandalló is napjainkban már igen modern kialakításban érhető el a kereskedelmi kínálatban, többek között a kandalloepites.hu webáruházban is, ahol a fő elemek mellett, minden szükséges kellék szintén beszerezhető egy helyen, online.

A kandalló betét adja meg a fűtőtest igazi karakterisztikáját, ez fellelhető itt számos stílusban, mint amilyen például a látvány, a vízteres, a hőtárolós, az öntöttvas, az íves és a panoráma változat. Ezek között minden érdeklődő meg fogja találni a számítását. A gázzal működő kandalló kivitelekből is többféle található ezen a webhelyen, lehetnek kéményesek, zárt égésterűek, parapetesek és beépíthetőek. A webshopot működtető vállalat, igény esetén komplett, a vásárlóval való egyeztetés alapján megtervezett és összeállított modellekkel is tud szolgálni.

A vízteres cserépkályha fel tudja fűteni az egész lakást

Egyre inkább növekvő tendenciát mutat a hagyományos és a korszerű technikák ötvözése eredményeképpen létrehozott fűtési technológiák iránit érdeklődés. A vízteres cserépkályha is ebbe a kategóriába tartozik, modelltől eltérően a tűztér felett vagy körül van elhelyezve egy víztartály. Az ebben lévő vizet a tűz felfűti és ezt a meleg vizet fel lehet használni az egész ház melegítésére, egy kiépített cső- és radiátorhálózaton keresztül.

A vízteres cserépkályha gyakorlatilag központi fűtés kazán helyett alkalmazható, azzal, hogy maga a kályha is leadja a hőt és fűti azt a helyiséget, ahol el van helyezve, leginkább az üvegeken keresztül. Emellett esztétikai értékkel is bír, mivel a lobogó tűz látványa hangulatosabbá teszi a szobát. A rendszer kiépíthető környezetbarát módon is, hiszen összeköthető a napkollektoros hálózattal. Segítségével megoldható a használati meleg vízzel való ellátás is. A vízteres cserépkályha beszerzésekor a méretezést és a telepítést mindenképp szakemberre ajánlott bízni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük