“Amikor megszületik egy kisbaba, máris azon gondolkodunk, hogy milyen készségfejlesztő játékkal lepjük meg. A bevizsgált babajáték széles választékát találhatjuk meg az astibababolt.hu webáruház polcain nézelődve. A puha plüssök azonnal magukkal ragadják a kicsik figyelmét, ahol a legnagyobb játékmárkák között tud válogatni szülő, nagyszülő egyaránt. A webbolt rágókákat, csörgőket egyaránt kínál, de sokan keresik a zenélő vagy forgó modelleket. Ezek álomba ringatják a babát, de akár külön játékként is használhatóak bizonyos elemei. Könnyedén felszerelhető a kiságy vagy babakocsi fölé. Az állványszerkezetük igény szerint alakítható ki.

Babahinta az Asti bababoltban

Többféle babahinta kapható az astibababolt.hu webáruház polcain, a hagyományos kialakításról kezdve, a modern és elektromos típusokig. Utóbbi kellemesen, lágyan ringatja a babát és akár 11 kg méretig használható. Megnyugtatja a picit és a mamának is több ideje marad a többi teendőkre. Többféle funkcióval rendelkezik. Biztonsági övvel felszerelt, így még a mozgó gyermeket is biztosan tartja, nem tud belőle kiesni. Fejpárnája extra kényelmet biztosít. Elemekkel és adapterrel egyaránt használható. Hordozhatósága miatt, sokan szeretik az elektromos babahintát.

Fejlesztő játékok az astibababolt.hu webáruház oldalon

Nem lehet elég korán kezdeni a gyermek fejlesztését, ezért ahogy elkezd kúszni a baba, jó, ha azonnal egy bababarát alapanyagból készült játszószőnyegre helyezzük. Az astibababolt.hu webáruház termékei azonnal felhívják magukra a figyelmet. Az itt kapható szőnyegek mindegyike biztonságosan használható. Kialakításuknak köszönhetően roppant kényelmesek. Fejlesztő hatásuk révén, manapság már egyre több szülő dönt a használatuk mellett. A kisbaba játékszőnyeg már egészen pici kortól használható. A színek, különböző formák fejlesztik a baba látását és érzékelését. Mozgásra ösztönzik, hogy elérje a játékokat. Finomítja a kézmozgást, ha pedig zenélő, csörgő modellt választunk, akkor a gyermek hallására is hatással leszünk. A játszósátor már a nagyobb gyermekek kiváltsága. Különlegessége abban rejlik, hogy nemcsak beltéri használatra alkalmas, hanem kültérre is. Az astibababolt.hu webáruház kültéri játék választékában homokozókat találunk, de nagyon sokan keresik a futóbiciklit is. Az elektromos bébitaxi általában 1 éves kortól ajánlott. Biztonságosan használható modellek, nem tudnak felborulni, sem előre vagy oldalra bukni. Méretezésüknek köszönhetően kis helyen is elfér és otthon szintén praktikusan használhatóak. “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük