A szélvédő sérülése esetén nem kell azonnal cserére gondolni, mert lehet olcsóbban megúszhatjuk a dolgot. Ha a szélvédő javítás Budapest területén merül fel, nézzen szét az autóüvegek.hu weboldalon, ahol számos kedvezménnyel szembesülhet és minden kérdésére választ kaphat. A szélvédő javítására akkor érdemes gondolni, ha felverődött kavics ütött apró krátert az üvegen, de még nem repedt végig. Tudni kell, hogy a javítási esélyeket az idő nagymértékben rontja. Szolgáltatásunk szerint, a szélvédő javítás Budapest területén mobil szervizautóval is történhet, tehát helyszínre tudunk érkezni az ügyfél munkahelyére vagy az otthonába.

Így könnyítjük meg a helyzetét, főképp azoknak az autótulajdonosoknak, akik állandó mozgásban és időszűkében vannak. A mobilszerviz szolgáltatás és a szélvédő javítás Budapest területén nem jár többlet kiadással, hiszen a kiszállás, az agglomerációt is beleértve térítésmentes. Ugyanígy igénybe vehető szélvédőcsere esetén is. Honlapunkon kiválasztható a megfelelő típus, mi pedig érkezünk. Azt is meg kell említeni, hogy a kőfelverődést szervizünkben is soron kívül tudjuk javítani, tehát az ügyfél nyugodtan megvárhatja, nem raboljuk sokáig az idejét!

A szélvédő polírozás ár szempontjából jó megoldás?

Autónkat használatra tervezték és amit használunk, az rongálódik is. A szélvédő mikrosérülései is mindennaposak, amelynek egyik szanálási lehetősége a szélvédő polírozás ár szempontjából nem biztos, hogy minden esetben megéri. Milyen esetben lehet erről szó? Az első szélvédő gyártási technológiáját tekintve a legpuhább, ezért sérülékenyebb is, mint a többi, viszont a legkomolyabb biztonsági tényező is.

Mennyire magas a szélvédő polírozás ár? Apró sérülések polírozással szinte fénytörés-mentesen javíthatóak. Ez azonban csak akkor igaz, ha a hiba olyan pici, hogy nem akad bele a körmünk. Egyéb esetben a fénytörés, ennek következtében a képtorzulás elkerülhetetlen, így pedig nem biztonságos. A szélvédő polírozás árakról nehéz előzetesen nyilatkozni, hiszen az a felület állapotától függ elsősorban. Minden esetben helyszíni felmérés után lehet pontosat tudni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük