Nem egyszerű berendezni a fürdőszobát úgy, hogy elférjen benne minden. Ha ez a hely nem túl nagy, akkor minden talpalatnyi részt szükséges kihasználni, de figyelni kell, hogy praktikusan tegyük, plusz jól jönnek olyan elképzelések, amelyek optikailag nagyítják a teret.

Például kis fürdőszoba csempe ötletek elérhetőek megannyi helyen online, csak kezdjünk el kutakodni és rájövünk, hogy mennyire fel tudja dobni ez a kerámialap a látványt. Igen, tudjuk, nem egyszerű mindent bezsúfolni, ráadásul ne is hasson kaotikusnak. Olykor lehetetlen vállalkozásnak gondoljuk, de nem az.

Csak indokolt odafigyelni pár dologra. Ha vannak kis fürdőszoba csempe ötletek, máris könnyebb a dolgunk, ugyanis rengeteg színben és több formában is elérhetőek ezek, nekünk csak ki kell választani azt amelyik tetszik, ellenőrizni, hogy miként fog illeszkedni a fürdőszobánkba.

Összpontosítsunk a helyiségre, csekkoljuk le mintával, hogy vajon miként mutat majd és úgy válasszunk. Kis fürdőszoba csempe ötletek közé tartozik az, miszerint a sötét színek és a lakkozottak zsugorítják a teret, tehát ha ilyesmire vágyunk, jól gondoljuk meg a döntést, esetleg lehet mixelni világosabbal és mattal, a kellemesebb látvány miatt.

Ha egyedi dizájnra vágyunk, akkor használjunk mozaik csempét, de ehhez már mondjuk nem árt odafigyelni, mert pontos számolás kell. Kis fürdőszoba csempe ötletek általi megvalósításhoz olvassunk utána, hogy melyek az optimális kombinációk, melyik fektetés lenne a legjobb a mi otthonunkban, tehát kísérletezzünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük