A házasság mindig egyetlen kérdéssel kezdődik, amihez egy kis doboz is járni szokott. Az eljegyzési gyűrű kiválasztása azonban egyáltalán nem könnyű feladat, főleg ha arra gondolunk, hogy a hölgyek eléggé kiszámíthatatlanok.Az egyiknek a hatalmas kő tetszik, a másik inkább vékony és formás gyűrűt szeretne, a harmadik pedig kerüli a hagyományos megoldásokat. Szerencsére a nagy kérdés azt jelenti, hogy valamennyire sikerült megismernünk a másikat, így be tudjuk lőni, hogy milyen stílust kedvel igazán.

Az eljegyzési gyűrű vásárlása előtt több láthatatlan tippet kapunk az élettől. Ha például a városban sétálgatunk és azt látjuk, hogy a párunk sokat időzik egy bizonyos gyűrű nézegetésével, akkor próbáljuk meg jól az eszünkbe vésni a formáját. Minden bizonnyal akaratlanul (vagy éppen akarva) küld üzeneteket felénk. Egyesek azt szokták csinálni, hogy megkérdeznek egy közeli hozzátartozót, ez azonban kétélű fegyver lehet, főleg, ha az adott személy nem ért egyet a szándékunkkal és megpróbál keresztbe tenni.

Végül a következő apróságok is segíthetnek az eljegyzési gyűrű kiválasztásában. Amennyiben a szerelmünk szereti a sportolást, folyton úton van és alig bír ülni egy helyben, úgy nem érdemes túlzásba esni a kő méretével kapcsolatban, mert folyton bele fog akadni valamibe. Viszont, ha a bevásárlást is magassarkúban végzi, akkor nyugodtan kereshetünk csillogó darabot. Kérdezzük meg magunktól, hogy milyen a párunk stílusa, mit szokott általában viselni és legyünk mindig résen! Egy elejtett megjegyzés is segíthet abban, hogy megtaláljuk a legjobb eljegyzési gyűrűt, amit biztosan imádni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük