A mai párkapcsolatok nagyon törékenyek lehetnek, ha nem teszünk meg mindent annak érdekébe, hogy ne laposodjon el a szerelmünk a kedvesünkkel. Természetesen sok dolgot lehet már találni, amivel kicsit izgalmasabbá tehetjük a romantikázásra alkalmas időnket, a lehetőségeknek sokszor csak a képzelet, a fantázia szabhat határt. Abban az esetben, ha te is szeretnél valami újat, valami mást kipróbálni a pároddal, adjatok egy esélyt annak, hogy nem otthon bonyolítjátok le a randevútokat, hanem egy másik helyszínen. Bizony, sokszor mindössze ennyi változtatás is elég lehet ahhoz, hogy valami kis pluszt csempésszünk a meghitt együttlétekbe. A legjobb választás lehet, ha kipróbáljátok a búvóhelyek nyújtotta élményéket, és kiélvezitek az itt töltött időt!

Most hallasz először a búvóhelyről, és nem tudod pontosan, mit is takar egy ilyen helyszín? Ezek a másnéven randikuckóként emlegetett lakások néhány órára is kibérelhetők, és mivel egyrészről igényesen vannak berendezve, másrészről mindennel fel vannak szerelve, így nem lesz nehéz jól érezni magukat a vendégeknek. Mindez persze egy szállodában is adott lehet, ám a búvóhelyek mellett szóló egyik fontos érv, hogy itt biztosak lehetnek abban az ide ellátogatók, hogy nyugodt, és diszkrét környezetben tudják majd eltölteni a szabad óráikat. Budapesten több helyen is fellelhetők már ilyen lakások, így az elvárásoktól függően tudod majd megtalálni a számotokra legalkalmasabb helyet. Nincs sok időd nekiülni, és keresgélni? A buvohelykereso.com weboldalon egy helyen megnézheted, hogy hol találhatsz a fővárosban búvóhelyet. A linkelt oldalon elég lesz megadnod a keresett várost, vagy épp kerületet, és már mutatja is neked a választási opciókat. Amennyiben van valamilyen szolgáltatás, amihez ragaszkodnál az idő alatt, még a kuckóban fogtok tartózkodni, úgy mint például a wifi, a garázs, vagy a dohányzási lehetőség, könnyen leszűkítheted majd a találati listát. A még könnyebb választás érdekében értékelések is találhatóak minden lehetőségnél, amik a korábbi vendégektől származnak.

Akkor is ideális választás lehet egy búvóhely, ha egy randevú rögtön annyira jól sikerül, hogy egyből vágytok néhány kettesben eltöltött közös órára, ám valami okból kifolyólag haza mégse viheted a kiválasztottat. Ha nem tudod még, mivel lephetnéd meg kedvesed, legyen szó valami alkalomról, vagy csak úgy, ezt a lehetőséget is vedd fel a listádra, hiszen akár mind a kettőtöknek nagy élményt jelenhet majd, ha kipróbáltok egy új helyszínt a romantikázásra. Ne feledd, a helyszínt ők adják, az ötleteket, hogy mit fogtok majd a búvóhelyen csinálni, nektek kell kitalálni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük