Elsősorban fontos leszögezni, hogy ha CASCADE klíma vásárol, legyen az akár pont egy CASCADE BORA szériás klíma, végső soron magyar termék mellé teszi le a voksát. A márkát kizárólag Magyarországon forgalmazzák, egy magyarországi cég tulajdonában van. A gyártása sok más, a világ minden szegletében értékesített klímához hasonlóan Kína legnagyobb klímaszériájának gyárában történik, majd azt látják el a CASCADE márkanévvel (szaknyelven ezeket OEM klímáknak nevezzük – ilyen minden felső-középkategóriáig terjedő, Magyarországon kapható készülék). A klímaberendezéseken kívül multi rendszereket, mobil- és ablakklímákat, illetve párátlanítókat is kínál a CASCADE a vásárlók számára.

A minőséggel kapcsolatban a CASCADE márkának nincs kétsége, az alapértelmezett 2 év garanciát probléma nélkül kiterjesztik 5 évre, amennyiben az elvárt évi kétszeri karbantartást valóban bizonyíthatóan elvégzi a klíma tulajdonosa. A CASCADE BORA klíma szintén érvényes ez a kedvezmény.

A Cascade légkondicionálók, és ezzel a CASCADE BORA klíma biztosítja töredékáron azt, amit a legnagyobb nevű világmárkák ajánlanak háromszoros haszonnal. Újításokra épülő technológia, minőség, hosszú élettartam, zökkenőmentes alkatrészellátás, valódi és méréssel ellenőrizhető energiatakarékosság. Tényleges csendes működés, a CASCADE BORA klímája nem fogja zavarni a hálószobájában sem, nyugodtan tud mellette aludni. Az egészséges levegőminőség napjainkban már alapelvárás a légkondicionálók felé, senki nem szeretné, ha a családja a saját otthonában lenne asztmás a klímában elszaporodó mikroorganizmusok miatt. A CASCADE BORA széria 5 különböző szűrővel rendelkezik annak érdekében, hogy nyugodtan és biztonságosan használható lehessen.

Ha még ez sem győzte meg, hasonlítsa össze a piaci árakat! A CASCADE BORA klímák beszereléssel együtt kerülnek annyiba, mint más, minden lényeges szempontból (gazdaságosság, kényelem, biztonság) kevesebb plusz funkcióval rendelkező klímák önmagukban. Amikor azzal érvelnek, hogy a magyar mindig jobb, mint a külföldről beutaztatott, gondoljon arra, hogy a CASCADE BORA klímáját magyar igényekre szabva tervezték. Ráadásul probléma nélkül juthat alkatrészhez, garanciális javítási szolgáltatáshoz vagy megfelelő ügyfélszolgálati folyamatokhoz, hiszen mindezt egy magyar cég tartja kézben, nem pedig egy tőlünk több ezer kilométerre lévő, névtelen, jogilag kötelezhetetlen kínai cég.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük