Az elektronikai termékek és a szükséges kellékek, a hagyományos üzletek mellett, már online is beszerezhetőek. A KáCsa audio bolt kiváló minőségű gyárilag szerelt és csomagolt kábeleket, valamint egyedi hosszúságban szerelt vezetékeket is forgalmaz, mégpedig pénztárcabarát ár-érték arányban. Az audio bolt továbbá az ügyfelei rendelkezésére áll a csatlakozók, a szerelési anyagok, a hifi és a HDMI kiegészítők, az USB DAC és az USB eszközök, a fej- és fülhallgatók és a TV konzolok tekintetében is.

Olyan neves és elismert cégek árucikkei találhatóak meg az audio boltban, mint amilyen az AECO, az AudioQuest, a Black Connect, a Cardas, az Intertechnik, a KáCsa, a Neotech, a Soundcare és még sok más. A cég munkatársainak a feladatai közé tartozik az értékesítés mellett a tanácsadás, a szerelés, a kábel bejáratás és a tesztelés, valamint komplett egyéni otthoni vagy irodai rendszerek professzionális szintű megtervezése és installálása. Az audio bolt kérésre helyszíni szolgáltatást is tud végezni.

A HDMI kábel ideális a digitális videó és hang továbbításához

A többcsatornás, digitális hang és a HD videó továbbításához az elmúlt időkben több vezetékre volt szükség. Napjainkban már más a helyzet, a célzottan erre a feladatra szánt HDMI kábel rendszerbe iktatása megoldja ezt a problémát. Az interfész tömörítetlen jeleket és vezérlési adatokat továbbít, legyen szó okostelefonokról, tabletekről, személyi számítógépekről, laptopokról, kamerákról és fényképezőgépekről, játékkonzolokról, grafikus kártyákról, SAT-vevőkről.

A 2.0 jelzést viselő HDMI kábel segítségével élvezhető a 4K/HDR képi élmény. A kacsa-audio.hu webáruházban kizárólag high speed tanúsítvánnyal rendelkező termékek vannak, itt minden érdeklődő meg fogja találni a számítását a vezetékek tematikájában, valamint rendelkezésre áll ezen a webhelyen mindenféle csatlakozó és egyéb kiegészítő. A HDMI kábel legtöbb darabja kiválóan működik, de ajánlott az 5 méteres hosszúság alatti változatokat használni, mert az ennél hosszabbak esetében csak Full HD felbontás érhető el.