Az előtetőnek nagyon fontos szerepe van, nem véletlenül hívják szélfogónak is. Igazán esztétikus és hasznos, emellett költséghatékony megoldás a polikarbonát előtető. Rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, ami megfelelő védelmet biztosít az időjárási viszontagságok ellen. Ezen kívül más kedvező tulajdonságról is beszélhetünk a polikarbonát előtető kapcsán. Elsősorban nagyon gyorsan telepíthető és a jövőben könnyedén átépíthető, télikertté bővíthető. Tartós, kültéri időtartama 10-15 év.

Rugalmas anyaga lehetővé teszi, hogy a hó és jég súlya alatt se repedjen, deformálódjon. Hogy minősége hosszútávon kitartson, 10-12-14-16 milliméteres panelekre lesz szükség a polikarbonát előtető kivitelezésekor. Ennél a valóban hálás alapanyagnál megválaszthatjuk, hogy víztiszta vagy színezett táblákat szeretnénk. Ettől függ majd a fényáteresztő tulajdonság is, ami természetesen az előbbi esetben a legerősebb. Azt azonban kiemeljük, hogy cégünk olyan polikarbonát lemezekkel dolgozik, amelyek védik az UV sugárzástól a nyílászárókat.

Mitől függnek a teraszfedés árak?

A teraszfedés egy hosszú távú okos megoldás, amivel meghosszabbíthatjuk, megnövelhetjük a ház belső terét. Nem sokan mernek megindulni ebbe az irányba, mert úgy gondolják, a teraszfedés árak túl magasak. Viszont itt is a megfelelő tájékozottság lesz a döntő. Természetesen nem mindegy mekkora alapterületről van szó, de az sem, hogy milyen anyagot képzeltünk el, az pedig végképp nem mindegy, hogy milyen céllal építünk tetőt a terasz fölé.

A teraszfedés árakat az is meghatározza, mennyire fontos számunkra, hogy ez az újabb élettér minél komfortosabb legyen. A tető alapanyaga, formája, a tartószerkezet alapanyaga is befolyással van a végösszegre. Abban biztosak vagyunk, hogy ügyfeleink szeretnének minél pontosabban tájékozódni a teraszfedés árak kérdésében, de tudjuk azt is, hogy pontos összegekre nem bukkannak rá könnyen más oldalakon sem. Az ár/érték arány tekintetében viszont elmondható, hogy az alumínium szerkezet és a polikarbonát lemezek a legoptimálisabbak. Ügyfeleinket szívesen tájékoztatjuk minden lehetőségről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük