A nyári kerti berendezés elemei közé tartoznak a szórakozásért felelős kiegészítők és ezen belül is előkelő helyet foglalnak el a gasztronómiai felfedezéseket gazdagító eszközök. Egy kerti grillsütő elmaradhatatlan kelléke az önfeledt nyári estéknek, a Benkel kínálatában ráadásul minden modell a leggondosabb gyártási kivitelezés jóvoltából születhet meg.

A sütők jellemzően számos funkcióval rendelkeznek, így nem csupán a faszénen sült hús illatát élvezhetjük, de egy kiváló bográcsos egytálétellel is várhatjuk a vendégeinket, illetve bármikor hozzáláthatunk egy spontán szalonnasütésnek is a kerti grillsütő közreműködésével A mobil verzió, a kerekek révén bárhol elhelyezhető, akik szeretnék egy stabil helyen viszontlátni a sütőt, ők választhatnak a kerti konyhába beépíthető modellek közül. Az igényeiknek megfelelően, ráadásul minden kerti grillsütő tovább alakítható, így bizonyos adottságokkal még tovább növelhetjük a kényelmet. Élvezze Ön is a finom ételeket egy stílusos darab megválasztásával!

A kandalló bemutatóterem felfedezésre invitál

Aki már elgondolkozott azon, hogy jó volna növelni az otthona komfortját egy biztonságos és egyben látványos fűtési megoldással, annak a figyelmébe ajánlhatóak a Benkel által forgalmazott termékek erényei. A cég által fenntartott kandalló bemutatóterem Pilisszentlászlón várja az érdeklődőket, a helyszínen minden fűtőtest és kiegészítő kellék megtekinthető és természetesen igény szerint meg is vásárolható. A kandallóbetétek hihetetlenül változatos felhozatalban szerepelnek a palettán, a kandalló bemutatóterem falai között.

Elérhető többek között kétajtós verzió, vízteres vagy éppen zárt égéstérrel rendelkező modell, aki pedig a dizájnt is látványosan előtérbe helyezné a funkcionalitás mellett, kedvére válogathat a panorámás betétek sorából a kandalló bemutatóteremben. A kiegészítőkkel még tovább fokozható a kényelem vagy éppen a biztonság, természetesen ezek a vonások az alapfelszereltséggel bíró termékek esetében is messzemenően jelen vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük