Először a terv, aztán a végrehajtás! Ez legyen a vezérelv mindazoknak, akik az otthonukhoz tartozó zöldterület kialakításába vagy korszerűsítésébe kezdenek. A kertépítés egy másik szabálya, hogy ne siessünk. Mindenki gyorsan és hatékonyan szeretne kertet kialakítani, de jobb lassan haladni, mint nem a terv szerint. A kert megtervezése és kialakítása nem nehéz, ha tudjuk, hogyan kell csinálni. Az alapvető szabályok ismerete lehetővé teszi, hogy megteremtsük álmaink kertjét, függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi telek tulajdonosai vagyunk.

Egy szép és gondozott kert nemcsak a pihenés tökéletes helyszíne, hanem ingatlanbefektetés is, hiszen akár 20%-kal is növelheti annak értékét. Mielőtt elkezdenénk a kertépítést, végezzük el az elvárások és a valós lehetőségek elemzését, figyelembe véve a család minden tagjának igényeit! Gondoljuk át, hogyan nézzen ki a pihenőhelyünk, mely növényeket szeretjük a legjobban és mennyi időt tudunk fordítani a gondozásukra. Jól látható tehát, hogy mennyi mindent kell figyelembe venni a kertépítés során.

Bízza ránk az öntöző javítást!

Az automata locsolórendszerek tervezése és telepítése, valamint a zöldterületek vízellátását befolyásoló egyéb tevékenységek, az utóbbi időben a vállalkozásunk legdinamikusabban fejlődő tevékenységei lettek. Ezekhez társul az öntöző javítás szolgáltatásunk is. A széles körben értelmezett kertgondozás gyakorlatilag nem működhet megfelelően kiválasztott és telepített öntözőrendszer nélkül. A jól működő berendezés megvalósításához a kert vízigényének alapos elemzése és a helyesen kivitelezett projekt szükséges.

Ha ezek nem történnek meg, az öntöző javítás nagyon hamar aktuális lesz. A locsoló paramétereinek megfelelő megválasztásával és a vízforrás lehetőségeivel tökéletesen öntözött kertet lehet elérni. A locsolók széles választéka lehetővé teszi egy kisebb kert, valamint nagy park megfelelő öntözését egyaránt. A locsolótípusok sokfélesége, a méretük és az öntözési szögük korlátlan lehetőségeket teremt. Bármilyen gyepet képesek vagyunk öntözni és az öntöző javítás sem okoz gondot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük