Gyakran döntenek a szakemberek a hibrid locsolórendszerek mellett. A lényeg, hogy ilyenkor több brand termékét felhasználva épül meg a rendszer. Például a vezérlőegység Hunter márkájú, míg a rotoros szórófejeket a K-Rain biztosítja. Nem csoda amúgy, hogy a szórófejeknél rengetegen ezt a márkát választják.
Sok szakember egyetért abban, hogy amikor ezekről a kellékekről van szó, hogy a K-Rain kiváló munkát végez. Számtalan helyen bevált a mini pro rotoros szórófej. Mit kell erről tudni? Nos, egy 10 cm-es kiemelkedésű, 40 és 360 fok között állítható K-Rain kiegészítőről van szó, ami tökéletesen beválik akár 9 méteres szórás távolságig.

Teljesen mindegy, hogy milyen üzemi nyomás és fúvókák állnak rendelkezésre, a távolság biztosított. Érthető, hogy sokaknak a biztos választást jelenti a K-Rain, ugyanis ez mindig a folyamatos korszerűsítésre hajt, csakis a saját szabadalmai felhasználásával. A konkurens gyártók produktumaihoz képest kiemelkedően jó minőségű, modern eszközöket dobott a piacra.
Szintén remek választás a K-Rain RPS75, főleg akkor, amikor családi otthonok, lakóparkok és kereskedelmi jellegű alkalmazások követelik meg a jó szórófejet. A K-Rain által szabadalmaztatott terméknek a visszafordító-mechanizmusa nagymértékben hasonlít a Hunter által használt szórófejekhez.

Automata öntözőrendszer: végre hatékony lehet a kert gondozása

Sokféle módon történhet a kert növényzetének a locsolása, gondozása. Aki a legkorszerűbb technikát akarja, gondolkodás nélkül az automata öntözőrendszer mellett teszi le a voksát. Ennek az egyik legmodernebb típusa a Wifi-s és a Bluetooth-os, igazán intelligens rendszer. Ahogy az automata öntözőrendszer neve is mutatja, semmilyen felügyeletet nem igényel a felhasználója részéről.
Ha megfelelő módon van megépítve, akkor biztos lehet benne az ember, hogy tökéletesen működik. Óriási előnye, hogy nagyon precízen és felhasználóbarát módon történhet a beállítása. Az automata öntözőrendszer szinte összes eleme a földbe van süllyesztve, és az öntözés idején kívül, semmilyen módon sem korlátozza a kert használatát. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük