Profilok és nagyobb átmérőjű fémdarabok pontos vágása megfelelő berendezés híján csak igen körülményesen végezhető el. Erre a feladatra szolgál a gyorsdaraboló, legyen szó ferde vagy egyenes metszésekről, ugyanis szögbeállítást eszközölve, akár 45 fokban is effektív tud lenni a gép. Az onlineszerszam.hu webáruházban elérhető a Bosch gyártmányú asztali gyorsdaraboló, ami nagyteljesítményű, 2400W motorral van felszerelve és kiválóan alkalmas a legkeményebb fémek precíz és könnyű darabolására.

Csöveket 129 mm vastagságig lehet ezzel a géppel vágni. A beépített lágy felfutásnak köszönhetően, az elektromos berendezés indítása zökkenőmentes. A rögzített robosztus, gumitalpakkal ellátott alapegységnek köszönhetően, szavatolt az anyagok vágása közbeni biztonságos alátámasztás, valamint a minimális rezgés. A szerszámcserét a speciális tengelyrögzítés könnyíti meg. A gyorsdaraboló használata nem szükségszerűen egy adott helyhez kötött, a hordozhatóság érdekében rendelkezik egy integrált fogantyúval is.

Igen sokféle fúrószár található a kereskedelmi kínálatban

Számtalan kézi elektromos vagy akkumulátoros eszköz van használatban, ezek esetében bizonyos alkatrészeket időnként cserélni kell. Az egyik ilyen jelentős elem a fúrószár, amiből igen sokféle található a webshopban, legyen szó fa-, fém-, esetleg műanyag megmunkáló berendezésekről vagy a keményebb felületek esetében végzett munkavégzés során bevetett ütvefúrókról.

A webáruház az évtizedek óta kizárólag minőségi és időtálló termékeket előállító Bosch cég fúrószár darabjait forgalmazza, valamint természetesen rengeteg minden mást. Ez a termék általában készletben vásárolható meg, de igény szerint lehet csak 1-2 konkrét méretű és kialakítású fúrót is igényelni. A készletek előnye, hogy többféle méretű komponenst tartalmaz, amelyek a munkavégzés jellegével összhangban könnyedén cserélhetőek egy külön erre a célra tervezett kulcs segítségével. Egyes fúrószár szettek több mindenre jók, ami azt jelenti, hogy különböző területen is hatékonyan bevethető elemeket tartalmaznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük