Felmondta a központi a szolgálatot az ősz végén és sürgősen szüksége volna szakemberre? Hívja a FűtesRevital munkatársait, akik a gázkészülék karbantartás műveleteit kivétel nélkül tökéletesen képesek elvégezni! A gázkészülék karbantartását érdemes évente vagy kétévente elvégeztetni, ily módon hosszútávon elkerülhető a komolyabb meghibásodás. Az állandó kontroll meghozza a gyümölcsét. Cégünk minden hazai kereskedelemben kapható készüléket elvállal, mint például a gázbojlerek, a fali fűtő cirkók, az álló kazánok, a tűzhelyek, a kondenzációs tárolós kazánok, a gázkonvektorok vagy a különböző térmelegítők.

A főváros területén belül díjmentesen szállunk ki a helyszínre. Külön igény esetén, sürgősségtől is függően, akár hétvégén és ünnepnapokon is kimegyünk. A gázkészülék karbantartásán belül, olyan műveleteket lehet megkülönböztetni, mint a hőcserélő savazás, kazántisztítás, illetve a rendszer teljes tisztítása. Természetesen, amennyiben a berendezés alkatrészek cseréjére szorul, azt is azonnali hatállyal megoldjuk.

Éves szinten elvégzendő a fűtési rendszer átmosása Budapesten

Azt tapasztalja az otthonában, hogy nem fűt az összes radiátor vagy egyes szegmenseken csak foltokban észlelhető a meleg? Gyengélkedik a padlófűtés és már a légtelenítés sem biztosít tartós megoldást a központi szisztémában? Ebben az esetben a fűtési rendszer átmosása Budapest jelenthet gyógyírt a fennálló gondjaira. A probléma gyökerei lehetnek a fűtőcsövekben felhalmozódott olaj, a különféle szennyezőanyagok, a fűtésiszap, a vízkövesedés, az algák és baktériumok okozta gázosodás.

A fűtési rendszer átmosása Budapesten az összes felsorolt eshetőség ellen teljes mértékben hatásos. A munka végeztével a fűtésteljesítmény közel maximális lesz. A fűtési rendszer átmosása Budapesten kétféle mosási eljárás kombinációjával valósul meg. Az egyik az impulzusos, a másik a vegyszeres mosás. Előbbi a csövek és radiátorok tisztítására, a szennyeződések eltávolítására alkalmas, utóbbi módszerrel pedig a hőcserélő savazás is kivitelezhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük